onsdag 17 mars 2010

Temporärt avbrott

Har inte skrivit i den här bloggen på ett tag. Det har och göra med skolarbete och det enkla faktum att jag inte haft så mycket tid till att jobba med figurerna.



Nå, i alla fall... I och med att jag tänkte använda Possessed Marines i Battalion boxen tillsammans med Termies i plast för att skapa Termies med lightning claws, så finns det i samma låda en binge Khorne Berzerkers som jag inte riktigt vetat vad jag skall ha dem till. Just nu finns det inte nåt rum för närstridsspecialister i min armé. Iron Warriors är inte skygga för närstrid, men de föredrar ju att bomba sönder fienden.

Så jag satt och tänkte på vad jag skulle ha dem till när jag kom på att jag trots allt skall ha totalt 12 Raptors i armén, uppdelat på två enheter om 6 med 2 meltagevär i varje. Problemet är att metall Raptors går loss på 100 kr styck. 1200 kr för två enheter är lite väl dyrt, i min mening ;-)

Så, jag tänkte så här: Jag kommer ha bits nog över efter att jag satt ihop Thousand Sons till att sätta ihop 4 extra marines (och det är aldrig värre än att jag köper en combat squad box om 5 Chaos marines till). Metlagun har jag åtminstone 2. Jag har två backpacks med vingar från Possessed Marines, så jag behöver bara köpa till 10 lösa metallvingar från Harpies i Warhammer och klistra på vanliga backpacks plus lite green stuff för att de skall passa in. Närstridsvapen och bolt pistoler har jag så det räcker och blir över. Samt att om jag sätter ihop dem på det här sättet kan jag ha Iron Warriors skulpterade shoulder pads.

Visst är det kul med Chaos? Man kan hitta lösningar på allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar